Så här går det till


Genom ett årsabonnemang får du omgående tillgång till samtliga kursavsnitt. Kursen och de olika avsnitten hittar du i kurskatalogen i menyn. Du registrerar dig och betalar under menyn Registrera dig. Ditt abonnemang räcker 12 månader. Abonnemanget kostar 1990 kr/år. Du kan också välja att köpa enstaka avsnitt för 299 kr/år.

 

Så här går det till:

 1. Börja med att registrera dig i menyn "Registrera dig” och fyll i dina uppgifter. Om du redan är registrerad kan du logga in och gå vidare till nästa punkt.
 2. För att få tillgång till alla kursdelar, klicka på knappen "Få alla avsnitt för 1990 kr". Vill du bara köpa enstaka avsnitt, klicka på det avsnittet du vill köpa.
 3. Nu får du upp en betalningsruta. Där skriver du in dina kortuppgifter.
 4. Avsluta med att klicka på knappen Genomför köp och ditt köp är klart.
 5. För att lägga till ytterligare kursavsnitt klickar du bara på "Lägg till i prenumeration" under respektive kursavsnitt. Ingen extra kostnad tillkommer utan alla kurser ingår i samma prenumeration.

 

Lite om e-kursen

Den här kursen syftar till att hjälpa dig nå önskad framgång oavsett hur den ser ut för dig. Den vill hjälpa dig att upptäcka att du har mer att ge och större potential än du kanske trodde. Det kan till exempel handla om att bli mer klar över och ta nästa steg i karriären, nå ett viktigt mål, förändra beteenden eller bli bättre på att leda dig själv och andra.

I kursen får du bland annat hjälp att ta ut riktningen, sätta mål, skapa en process som tar dig dit, bli bättre på att hantera hinder, att planera och göra rätt saker, öka tilliten till dig själv och förbättra ett par samtalsfärdigheter. De metoder och verktyg du får lära dig mer om är praktiska och konkreta.

Du kan börja med valfri kurs och ta dem i valfri ordning i det tempo som passar dig. Det är dock en fördel att börja med de två första avsnitten. 

Bäst resultat får du genom att gå igenom ett kursavsnitt i taget: titta på filmerna, läsa materialet och jobba med övningarna och frågorna som hör till. Jäkta inte igenom, låt det få ta lite tid, låt det få landa. Sedan tar du nästa avsnitt.

Kursen tar cirka 12-15 timmar att gå igenom, lite beroende på hur mycket tid du lägger på övningarna. 

 

Kursens innehåll

Kursen består av 10 olika avsnitt som innehåller. Du kan också välja hur många avsnitt du vill gå igenom, alla eller några utvalda.

 • ett antal kortare filmer
 • några avsnitt med interaktivt övningsmaterial,
 • material att ladda ner för att läsa och jobba med. Du hittar t.ex texten till varje film, övningar att arbeta med, extramaterial.

 

De olika kursavsnitten är:

 1. Vision och intentioner
 2. Meningsfulla mål
 3. Skapa goda vanor och rutiner
 4. Bygga självförtroende och tillit
 5. Hantera hinder och motstånd
 6. Gör en handlingsplan – få det att hända!
 7. Påverka ditt beteende och din attityd
 8. Samtalsfärdigheter du behöver
 9. Vanliga misstag smarta människor gör
 10. Använd och utveckla dina styrkor. Testet Clifton Strengthsfinder ingår.
 11. Certifikat

 

Ditt abonnemang

Du kan avsluta ditt abonnemang när du vill. För att avsluta ditt abonnemang klickar du på ditt namn i menyn högst upp och väljer "Mina betalningar".  Klicka på "Avsluta abonnemang" om du vill avsluta.